丁香五月AV在线中文字幕_一区二区三区视频_大胸美女午夜一级毛片

Sor? Pendlerklub

12. juli 2013 11:59
by rasmus
0 Kommentarer

Manglende stop på Sorø

12. juli 2013 11:59 by rasmus | 0 Kommentarer

Vi har modtaget henvendelse om manglende stop på Sorø Station den fredag den 28/6 samt tirsdag den 2/7 mod Fyn, begge tilfælde kl. 17.08 (IC 19861). Vi har naturligvis henvendt os til DSB omkring dette, men hører gerne hvis andre oplever lignende tilfælde. Henvendelse kan sendes til vores nye e-mail adresse soroependlerklub@gmail.com.

Til orientering er der ikke nogen sikkerhedsrisiko forbundet med et manglende stop, eftersom der er grønt signal og dermed ikke umiddelbart forankørende tog. Men som vi også har skrevet i vores henvendelse til DSB, er det ikke betryggende som passager i toget, at lokoføreren tilsyneladende er uopmærksom i en grad at man glemmer at standse ved en station.

Mvh. Sorø Pendlerklub

丁香五月AV在线中文字幕_一区二区三区视频_大胸美女午夜一级毛片